Foto’s: Bart Grietens, Ben van Duin

YoungGangsters (2009) maakt fysieke, spectaculaire, humoristische, grillige voorstellingen met een maatschappelijke fundering, die spelen op locatie voor een breed publiek. YoungGangsters onderscheidt zich van andere Nederlandse theatergroepen doordat ze grote zomerspektakels maken in een zelf ontwikkeld, reizend theater met horeca-voorziening. Tamara is sinds 2017 zakelijk leider.

Foto’s: Bowie Verschuuren, Joost de Haas

Muziektheatergezelschap Circus Treurdier ontwikkelt en produceert hun eigen theater, muziek, en film- en televisieproducties (o.a. TreurTeeVee). Circus Treurdier zoekt in hun werk altijd naar een kruisbestuiving tussen kleinkunst, toneel en popmuziek.

Foto’s: Ben van Duin, Bart Grietens

Onder het motto ‘het is altijd goed om je onmogelijke dingen voor te nemen’ maakt mimetheatergroep Bambie, opgericht door Jochem Stavenuiter en Paul van der Laan, al zo’n 20 jaar beeldende, fysieke voorstellingen. Gooi- en smijtwerk gaat bij Bambie hand in hand met poëtische choreografie.

Fotograaf: Sjoerd Derine

SHIFFT is een cross-disciplinair dansgezelschap en creatieve hub in het hart van Utrecht. Ze zijn een bevlogen, jonge organisatie met twee benen stevig in het nu, die kunstenaars en publiek willen inspireren, ontmoeten en ruimte bieden aan ontwikkeling.

Foto’s: EYES-2- Kamerich & Budwilowitz

Voor altvioliste Esther Apituley is Tamara zowel zakelijk leider, als creatief producent. Samen ontwikkelen zij ideeën uit tot o.a. theaterconcerten. Uitgangspunt is de klassieke muziek, waarbij de presentatie de theatrale verbeelding optimaal prikkelt. Dit resulteerde in een reeks rondom de Grote Componisten: Bach & Bleekwater, Vivaldi Code Rood, Beethoven Lost in Silence. Ook organiseren ze theatrale dinerconcerten en muzikale veilingen.