Foto’s: Bart Grietens, Ben van Duin

YoungGangsters (2009) maakt fysieke, spectaculaire, humoristische, grillige voorstellingen met een maatschappelijke fundering, die spelen op locatie voor een breed publiek. YoungGangsters onderscheidt zich van andere Nederlandse theatergroepen doordat ze grote zomerspektakels maken in een zelf ontwikkeld, reizend theater met horeca-voorziening. Tamara is sinds 2017 zakelijk leider.

Foto’s: Bowie Verschuuren, Joost de Haas

Muziektheatergezelschap Circus Treurdier ontwikkelt en produceert hun eigen theater, muziek, en film- en televisieproducties (o.a. TreurTeeVee). Circus Treurdier zoekt in hun werk altijd naar een kruisbestuiving tussen kleinkunst, toneel en popmuziek.
Tamara is zakelijk leider en creatief producent, Lonneke is verantwoordelijk voor de marketing.

Foto’s: Ben van Duin, Bart Grietens

Onder het motto ‘het is altijd goed om je onmogelijke dingen voor te nemen’ maakt mimetheatergroep Bambie, opgericht door Jochem Stavenuiter en Paul van der Laan, al zo’n 20 jaar beeldende, fysieke voorstellingen. Gooi- en smijtwerk gaat bij Bambie hand in hand met poëtische choreografie.
Tamara is zakelijk leider, Lonneke verzorgt de marketing.

Groots en Meeslepend

Foto’s: Bas de Brouwer, Sanne Peper, Bart Grietens

Theatermaker, liedjesschrijver en beeldend kunstenaar Steef de Jong is vooral bekend geworden met zijn eenmansoperettes met de vaste Steef de Jong-ingrediënten: kartonnen pop-up decors en humor. In 2022 maakte hij zijn debuut in de Volksoper in Wien en bij De Nederlandse Opera. Lonneke doet de marketing en communicatie voor zijn gezelschap Groots en Meeslepend.

Foto’s: EYES-2- Kamerich & Budwilowitz

Voor altvioliste Esther Apituley is Tamara zowel zakelijk leider, als creatief producent. Samen ontwikkelen zij ideeën uit tot o.a. theaterconcerten. Uitgangspunt is de klassieke muziek, waarbij de presentatie de theatrale verbeelding optimaal prikkelt. Dit resulteerde in een reeks rondom de Grote Componisten: Bach & Bleekwater, Vivaldi Code Rood, Beethoven Lost in Silence. Ook organiseren ze theatrale dinerconcerten en muzikale veilingen.

Foto’s: Bowie Verschuuren, Sanne Peper

Sinds 2013 doet Lonneke de PR en communicatie voor componist Huba de Graaff. Samen met Erik-Ward Geerlings maakt zij spraakmakende en experimentele opera’s zoals de Apera, de Pornopera en The Naked Shit Songs, Pulchalchiajev en het theaterconcert And here I am / A lonely woman.

Foto’s: Anna van Kooij / Arjan Benning

NTF toont 11 dagen lang de beste voor-stellingen van het afgelopen seizoen. Naast producent van het Gala waar de grote VSCD-Toneelprijzen worden uitgereikt laat NTF ook het beste jeugdtheater zien in NTF JONG, en organiseert NTF PRO: een verdiepings-programma voor theaterprofessionals. Lonneke is sinds 2017 aan NTF verbonden als marketeer en sinds 2022 hoofd marketing & communicatie.

Moving Futures is een samenwerking tussen Dansmakers Amsterdam, Dansateliers (Rotterdam), DansBrabant, De Nieuwe Oost (Arnhem) en Random Collision (Groningen). Deze vijf ontwikkelaars in de hedendaagse dans bieden ondersteuning aan een breed scala opkomend choreografie-talent. Met dit reizende festival slaagt het netwerk er in om een nieuwe generatie dansmakers op landelijke schaal zichtbaar te maken en een breed publiek kennis te laten maken met de makers van nu! Tamara is verantwoordelijk voor de zakelijke leiding.